Ősi gabona sütőkeverék, teljes őrlésű 500g BIO

Raktárkészlet: 0 db
Ősi gabona sütőkeverék, teljes őrlésű 500g BIO
Ősi gabona sütőkeverék, teljes őrlésű 500g BIO
Ősi gabona sütőkeverék, teljes őrlésű 500g BIO
Ősi gabona sütőkeverék, teljes őrlésű 500g BIO

Nagy részben teljes kiőrlésű alakort tartalmaz, ami miatt jól érvényesül kellemesen diós íze, a teljes kiőrlésű tönke és tönkölyliszteknek köszönhetően pedig kivételes zamatú, lágyabb ízű termékek készülhetnek belőle. Ajánljuk kenyerek, pizzák, és egyéb péktermékekhez (kifli, baguette, zsemle stb).

Grana Antico
1 150 Ft
Egységár: 2 300 Ft/kg
Nincs raktáron
Kedvencekhez
Ajánlom
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Kenyérsütési útmutató
Részletek

Ősi gabona kevrék kenyér

A sütőkeverék tartalma:

  • 450 g teljes őrlésű  liszt* (alakor, tönköly, tönke)
  • Alakor sütőferment (Alakor liszt*, indító kultúrák)
  • tengeri só
  • útifűmaghéj*

*Ellenőrzött biogazdálkodásból

Glutént tartalmaz • Vegán • Laktózmentes • GMO mentes
Jól lezárva, száraz és hűvös helyen tárolandó!

Nettó súly: 500g

 

Átlagos tápérték 100 g termékben

Energia
Zsír
– amelyből telített zsírsavak
Szénhidrát
– amelyből cukrok
Rost
Fehérje
840 kJ (199 kcal)
1,8 g
0,3 g
34,1 g
0,8 g
6,3 g
8,4 g
1,13 g

 

Adatok
Vonalkód

A termék EAN vonalkódja.

5999862236199
Áfa kategória

A termék Áfa törvény szerinti besorolása.

27%
VTSZ

A termék vámtarifaszáma.

11 029 090
Raktárkészlet
0 db
Cikkszám
012
Tömeg
500 g/db
Kenyérsütési útmutató

 


Sütőkeverékünk mindent tartalmaz, amire szükség van ősi gabona kenyerek sütéséhez. Mindössze vizet kell hozzáadni a keverékhez.

A sütőkeverékből lehet élesztő alapú vagy fermentációs eljáráson alapuló kenyeret is sütni. Az élesztős gyors eljárásnál mindössze 5 percig kell dagasztani és 40 percig keleszteni.

Ha kovászos kenyér a cél, akkor 24 órán át tartó tejsav alapú fermentálási eljárással is lehet kenyeret sütni, ugyanis szárított fermentet is tartalmaz a csomag.

Miután kelni hagytad a tésztát egy tálban 4 órán keresztül, vagy 24 órán át, helyezd azt a sütőformába, és hagyd állni 15 percen keresztül. Ezután 180 °C-on süsd 60 percen keresztül, és kész is van a saját ősi gabona kenyered.

 

Jó étvágyat kívánunk!

Webáruház készítés
izzypay_hu