Alakor sütőkeverék, teljes őrlésű 500g BIO

Raktárkészlet: 1 db
Alakor sütőkeverék, teljes őrlésű 500g BIO
Alakor sütőkeverék, teljes őrlésű 500g BIO
Alakor sütőkeverék, teljes őrlésű 500g BIO
Alakor sütőkeverék, teljes őrlésű 500g BIO
Alakor sütőkeverék, teljes őrlésű 500g BIO
Alakor sütőkeverék, teljes őrlésű 500g BIO
Alakor sütőkeverék, teljes őrlésű 500g BIO
Alakor sütőkeverék, teljes őrlésű 500g BIO

Az Alakor az ősi gabonák alfája és omegája! Kellemesen mély, diós ízű, kiváló beltartalmi értékekkel bíró gabona. Sárgás színe a magas béta-karotin tartalmának köszönhető. Ajánljuk kenyerekhez, péksütikhez, pizzához.

Grana Antico
1 800 Ft
Egységár: 3 600 Ft/kg
Kedvencekhez
Ajánlom
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Kenyérsütési útmutató
Részletek

A sütőkeverék tartalma:

  • 450 g teljes őrlésű alakor liszt*
  • Alakor sütőferment (Alakor liszt*, indító kultúrák)
  • tengeri só
  • útifűmaghéj*

*Ellenőrzött biogazdálkodásból

Glutént tartalmaz • Vegán • Laktózmentes • GMO mentes
Jól lezárva, száraz és hűvös helyen tárolandó!
Nettó súly: 500g



Átlagos tápérték 100 g termékben

Energia
Zsír
– amelyből telített zsírsavak
Szénhidrát
– amelyből cukrok
Rost
Fehérje
937 kJ (224 kcal)
1,7 g
0,4 g
42,7 g
3 g
6,6 g
6,2 g
1,3 g

VTSZ/SZJ: 11029090
Áfa: 27%

Adatok
Vonalkód

A termék EAN vonalkódja.

5999862236243
GTIN

A termékeken lévő egyedi vonalkód.

5999862236243
Raktárkészlet
1 db
Cikkszám
017
Tömeg
500 g/db
Kenyérsütési útmutató

 


Sütőkeverékünk mindent tartalmaz, amire szükség van ősi gabona kenyerek sütéséhez. Mindössze vizet kell hozzáadni a keverékhez.

A sütőkeverékből lehet élesztő alapú vagy fermentációs eljáráson alapuló kenyeret is sütni. Az élesztős gyors eljárásnál mindössze 5 percig kell dagasztani és 40 percig keleszteni.

Ha kovászos kenyér a cél, akkor 24 órán át tartó tejsav alapú fermentálási eljárással is lehet kenyeret sütni, ugyanis szárított fermentet is tartalmaz a csomag.

Miután kelni hagytad a tésztát egy tálban 4 órán keresztül, vagy 24 órán át, helyezd azt a sütőformába, és hagyd állni 15 percen keresztül. Ezután 180 °C-on süsd 60 percen keresztül, és kész is van a saját ősi gabona kenyered.

 

Jó étvágyat kívánunk!

Webáruház készítés
izzypay_hu