Tönköly sütőkeverék, teljes őrlésű 500g BIO

Raktárkészlet: 6 db
Tönköly sütőkeverék, teljes őrlésű 500g BIO
Tönköly sütőkeverék, teljes őrlésű 500g BIO
Tönköly sütőkeverék, teljes őrlésű 500g BIO
Tönköly sütőkeverék, teljes őrlésű 500g BIO

Ízvilágában és felhasználásában a tönkölyliszt áll a legközelebb a klasszikus lisztekhez, ezért könnyen beilleszthető a hagyományos és a modern konyhába is.

Grana Antico
Minimum 2 db. sós tönkölykeverék vásárlásakor MEGLEPETÉS AJÁNDÉK TERMÉKET teszünk a csomagba.
1 150 Ft 

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

1 150 Ft
Kezdete: 2024.04.02   Vége: 2024.04.30
Egységár: 2 300 Ft/kg
Akcióból hátralévő idő:
Kedvencekhez
Ajánlom
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Kenyérsütési útmutató
Részletek

 

A sütőkeverék tartalma:

  • 450 g teljes őrlésű tönköly liszt*
  • Alakor sütőferment (Alakor liszt*, indító kultúrák)
  • tengeri só
  • útifűmaghéj

*Ellenőrzött biogazdálkodásból

Glutént tartalmaz • Vegán • Laktózmentes • GMO mentes
Jól lezárva, száraz és hűvös helyen tárolandó!

Nettó súly: 500g

Átlagos tápérték 100 g termékben

Energia
Zsír
– amelyből telített zsírsavak
Szénhidrát
– amelyből cukrok
Rost
Fehérje
957 kJ (228 kcal)
1,4 g
0,4 g
41,9 g
1,7 g
6,1 g
8,5 g
1,3 g

VTSZ/SZJ: 11029090
Áfa: 27%

Adatok
Vonalkód

A termék EAN vonalkódja.

5999862236250
GTIN

A termékeken lévő egyedi vonalkód.

5999862236250
Raktárkészlet
6 db
Cikkszám
018
Tömeg
500 g/db
Kenyérsütési útmutató

 


Sütőkeverékünk mindent tartalmaz, amire szükség van ősi gabona kenyerek sütéséhez. Mindössze vizet kell hozzáadni a keverékhez.

A sütőkeverékből lehet élesztő alapú vagy fermentációs eljáráson alapuló kenyeret is sütni. Az élesztős gyors eljárásnál mindössze 5 percig kell dagasztani és 40 percig keleszteni.

Ha kovászos kenyér a cél, akkor 24 órán át tartó tejsav alapú fermentálási eljárással is lehet kenyeret sütni, ugyanis szárított fermentet is tartalmaz a csomag.

Miután kelni hagytad a tésztát egy tálban 4 órán keresztül, vagy 24 órán át, helyezd azt a sütőformába, és hagyd állni 15 percen keresztül. Ezután 180 °C-on süsd 60 percen keresztül, és kész is van a saját ősi gabona kenyered.

 

Jó étvágyat kívánunk!

Webáruház készítés
izzypay_hu