Alakor kenyérsütő szett díszobozban BIO

Raktárkészlet: 1 db
Alakor kenyérsütő szett díszobozban BIO
Alakor kenyérsütő szett díszobozban BIO
Alakor kenyérsütő szett díszobozban BIO
Alakor kenyérsütő szett díszobozban BIO
Alakor kenyérsütő szett díszobozban BIO
Alakor kenyérsütő szett díszobozban BIO
Alakor kenyérsütő szett díszobozban BIO
Alakor kenyérsütő szett díszobozban BIO
Alakor kenyérsütő szett díszobozban BIO
Alakor kenyérsütő szett díszobozban BIO
Alakor kenyérsütő szett díszobozban BIO
Alakor kenyérsütő szett díszobozban BIO
Alakor kenyérsütő szett díszobozban BIO
Alakor kenyérsütő szett díszobozban BIO

Házi kenyér sütése 100% bio Alakor lisztből?

Próbáld ki a Grana Antico szettet:

kétféle Alakor kenyér sütőkeverék + tapadásmentes forma + ajándékdoboz!

Grana Antico
4 990 Ft
Egységár: 4 990 Ft/db
Kedvencekhez
Ajánlom
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Kenyérsütési útmutató
Részletek

 

Egyszerű, gyors és természetes házi kenyérsütés ősi gabonából!
A Grana Antico bio Alakor kenyérsütő szett mindent tartalmaz, amire szükséged lehet egy ízletes, friss, ropogós házi kenyér elkészítéséhez.
Sütőkeverékünkhöz ősi Alakor gabonát használunk, mely az első, emberek által termesztett kalászos növény. Nem végeztek rajta génmódosítást, nem érte sem vegyszer, sem műtrágya. Ritka és értékes alapanyag. Az Alakor Sütőkeverékből készült kenyér pedig igazán különleges ízélményt nyújt.

 

A szett tartalma:

1 db teljes őrlésű Alakor kenyér sütőkeverék (450 g)
1 db világos Alakor kenyér sütőkeverék (400 g)
1 db tapadásmentes kenyérsütő forma
Exkluzív ablakos díszdobozban – ajándéknak is tökéletes

bio alakor lisztből készült sütőkeverékek nem tartalmaznak adalékanyagot, mesterséges ízfokozót vagy tartósítószert. A tészta elkészítése rendkívül egyszerű: csak adj hozzá vizet, gyúrd össze pár perc alatt, és süsd meg a mellékelt szilikonformában.

Miért válaszd a Grana Antico alakor szettet?

  • 2024 Érték és Minőség Nagydíjas terméke
  • Ősi gabona – 100% bio Alakor liszttel
  • ⏱️ Gyors elkészítés – ideális elfoglalt családoknak is
  • ️ Többször használható tapadásmentes sütőforma
  • Elegáns csomagolás – tökéletes húsvéti, anyák napi ajándék

 

Adatok
Vonalkód

A termék EAN vonalkódja.

BASSZD_131
Áfa kategória

A termék Áfa törvény szerinti besorolása.

27%
VTSZ

A termék vámtarifaszáma.

11 029 090
Raktárkészlet
1 db
Cikkszám
BASSZD_131
Tömeg
900 g/db
Kenyérsütési útmutató

1 darab kb. 750 g-os kenyér sütéséhez

Alakor sütőkeverék, világos 400g BIO tartalma:

  • 1 sütőkeverék (350 g)
  • 1 indítókultúra (50 g)

Összetétel:

  • Sütőkeverék: BIO világos Alakor liszt*, útifűmaghéj*, tengeri só
  • Indítókultúra: Alakor Ferment Koncentrátum (tejsavbaktérium által fermentált teljes őrlésű Alakor liszt*), száraz élesztő

Glutént tartalmaz • GMO mentes
Jól lezárva, száraz és hűvös helyen tárolandó!

Nettó súly: 400 g

*Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból

Átlagos tápérték 100 g termékben

Energia
Zsír
– amelyből telített zsírsavak
Szénhidrát
– amelyből cukrok
Rost
Fehérje
939 kJ (222 kcal)
1,5 g
0,26 g
40,7 g
0,51 g
4,2 g
9,3 g
1,4 g

 

1 darab kb. 800 g-os kenyér sütéséhez

Alakor sütőkeverék, teljes őrlésű 450g BIO tartalma:

  • 1 sütőkeverék (400 g)
  • 1 indítókultúra (50 g)

Összetétel:

  • Sütőkeverék: BIO teljes őrlésű Alakor liszt*, száraz élesztő, útifűmaghéj*, tengeri só
  • Indítókultúra: Alakor Ferment Koncentrátum (tejsavbaktériumok által fermentált teljes őrlésű alakor liszt*)

*Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból

Glutént tartalmaz • GMO mentes
Jól lezárva, száraz és hűvös helyen tárolandó!

Nettó súly: 450g

Átlagos tápérték 100 g termékben

Energia
Zsír
– amelyből telített zsírsavak
Szénhidrát
– amelyből cukrok
Rost
Fehérje
979 kJ (232 kcal)
2 g
0,32 g
40,8 g
1,4 g
6 g
9,6 g
1,16 g

 

 


 

Sütőkeverékünk mindent tartalmaz, amire szükség van ősi gabona kenyerek sütéséhez. Mindössze a két tasak tartalmát kell öszekeverni vízzel.

A sütőkeverékből lehet élesztő alapú vagy fermentációs eljáráson alapuló kenyeret is sütni. Az élesztős gyors eljárásnál mindössze 5 percig kell dagasztani és 60 percig keleszteni, majd a sütőformában még 5 percig állni hagyni.

**A kelesztési idő növelésével (4 – 12 óra) egyre karakteresebb kenyeret kapunk. Az indítókultú-rában található Alakor Sütőferment idővel egyre jobban fejti ki csodás hatását. A hoszszabb idejű kelesztés így eredményezi a kenyértészta természetes fermentációját.


Érdemes kísérletezni a fermentálási idő hosszával – találd meg a számodra legfinomabb kenyeret! Miután kelni hagytad a tésztát egy tálban 4 órán keresztül, vagy 12 órán át, helyezd azt a sütőformába, és hagyd állni 5 percen keresztül. Ezután 180 °C-on süsd 60 percen keresztül, és kész is van a saját ősi gabona kenyered.

 

Jó étvágyat kívánunk!

Webáruház készítés
izzypay_hu_v2