A kovász rendkívül kedvező élettani hatású, segít lebontani a gabonában lévő glutént, és gondoskodik a kenyér sütés közbeni térfogat növekedésről. Ez a fermentálási folyamat egyben pozitívan befolyásolja a kenyér ízét, állagát és eltarthatóságát.
A fermentáció egy egyedi erjedési folyamat, mely a kenyér összetevőin kívül elsősorban a szobahőmérséklettől, illetve a környezet mikrobakteriális klímájától függ. A kenyér belső szerkezete és a külső megjelenése ezért mindig eltérő lehet és így a sütés valódi kreatív élménnyé válik.
Összetevők:
- teljes őrlésű BIO Alakor liszt*
- Alakor sütőferment koncentrátum
- élesztő
*Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból
ÁTLAGOS TÁPÉRTÉK 100 GRAMM TERMÉKBEN
Energia: | 1501 kJ (355 kcal) |
Zsír: – amelyből telített zsírsavak: |
2,8 g 0,42 g |
Szénhidrát: – amelyből cukor: |
67,7 g 0,35 g |
Rost: | 6,6 g |
Fehérje: | 11,4 g |
Só: | <0,005 g |
Glutént tartalmaz • Élesztőt tartalmaz • Vegán • Laktózmentes • GMO mentes
Jól lezárva, száraz és hűvös helyen tárolandó!
Mérete | 12×14,5 cm |
Anyaga | papír |
Kiszerelés | 100 g |
GTIN | 5999884686781 |
A termék EAN vonalkódja.
A termék Áfa törvény szerinti besorolása.
A termék vámtarifaszáma.