Kóstolj bele az ősi ételek ízvilágába!
Az alakor gyöngyként ismert hántolt ősbúza szemek selymesen lágy ízével valódi gasztronómiai csodát varázsolhatsz, ha levesbetétként, köretként, rakott és töltött ételekbe, vagy salátaként készíted el.
Kétszeres mennyiségű vízben, 10-15 perc főzés alatt elkészül.
Miért érdemes ezt választani a tisztított gabonaszemek (Bio alakor ősbúza főzésre, sütésre) helyett?
A két termék között az a különbség, hogy a gersli – minként a más gabonákból, például árpából készült gerslik is – hántolva, felszínük koptatva/érdesítve van. Ezáltal vízbe téve könnyebben megszívják magukat nedvességgel, hamarabb megpuhulnak, megduzzadnak. Így az alakor ősbúza gerslink 10-15 perc főzési időt igényel, míg az érdesítés nélküli változat legalább 50 perc főzés után lesz puha, fogyasztható.
Tárolása: napfénytől védett, száraz, hűvös helyen.
VTSZ/SZJ: 11042917Áfa: 27%
A termék EAN vonalkódja.