Bio alakor sütőferment közvetlen felhasználásra 2kg

Raktárkészlet: 2 db
Bio alakor sütőferment közvetlen felhasználásra 2kg
Bio alakor sütőferment közvetlen felhasználásra 2kg
Bio alakor sütőferment közvetlen felhasználásra 2kg
Bio alakor sütőferment közvetlen felhasználásra 2kg

Ha nincs készleten akkor is megrendelheted:

- az ár alatt kattints a kérdőjelre (kérdés a termékről) és oda írd be a kért darabszámot. Keresni fogunk, egyeztetünk. :-) 

Az Alakor Sütőferment® Direktstarter az Alakor Sütőferment® továbbfejlesztett változata, melyet közvetlenül a liszthez, vagy lisztkeverékhez keverhetünk és azonnal alkalmas arra, hogy friss kenyeret süssünk vele.

A kovász rendkívül kedvező élettani hatású, segít lebontani a gabonában lévő glutént, és gondoskodik a kenyér sütés közbeni térfogat növekedésről. Ez a fermentálási folyamat egyben pozitívan befolyásolja a kenyér ízét, állagát és eltarthatóságát.
A fermentáció egy egyedi erjedési folyamat, mely a kenyér összetevőin kívül elsősorban a szobahőmérséklettől, illetve a környezet mikrobakteriális klímájától függ. A kenyér belső szerkezete és a külső megjelenése ezért mindig eltérő lehet és így a sütés valódi kreatív élménnyé válik.

Glutént tartalmaz • Vegán • Laktóz mentes • GMO mentes

9 900 Ft
Egységár: 4 950 Ft/kg
db
db
Kedvencekhez
Ajánlom
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

VTSZ/SZJ: 21021010
Áfa besorolás: 27%

Tárolása
: jól lezárva, száraz és hűvös helyen.

Összetevők

Bio alakor teljesőrlésű liszt*
Starterkultúra
/tejsavkultúra, élesztőgomba/

*= ökológiai gazdálkodásból

Glutént tartalmaz!


Átlagos tápérték / 100 g

Energia: 1501kJ / 355 kcal
Zsír: 2,8 g
amelyből telített zsírsavak: 0,42 g
Szénhidrát: 67,7 g
amelyből cukor: 0,35 g
Élelmi rost: 6,6 g
Fehérje: 11,4 g
Só: <0,005 g

Adatok
Raktárkészlet
2 db
Cikkszám
599988468678G
Tömeg
2 kg/db
Webáruház készítés
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el. stripe_com