Ősi gabona sütőkeverék utifűmaghéjjal, teljes őrlésű 500g BIO

Raktárkészlet: 1 db
Ősi gabona sütőkeverék utifűmaghéjjal, teljes őrlésű 500g BIO
Ősi gabona sütőkeverék utifűmaghéjjal, teljes őrlésű 500g BIO
Ősi gabona sütőkeverék utifűmaghéjjal, teljes őrlésű 500g BIO
Ősi gabona sütőkeverék utifűmaghéjjal, teljes őrlésű 500g BIO
Ősi gabona sütőkeverék utifűmaghéjjal, teljes őrlésű 500g BIO
Ősi gabona sütőkeverék utifűmaghéjjal, teljes őrlésű 500g BIO
Ha fontos számodra a csökkentett szénhidráttartalom, akkor ezt az útifűmaghéjjal dúsított lisztkeveréket Neked találták ki!
Nagy részben teljes kiőrlésű alakort tartalmaz, ami miatt jól érvényesül kellemesen diós íze, a teljes kiőrlésű tönke és tönkölyliszteknek köszönhetően pedig kivételes zamatú, lágyabb ízű termékek készülhetnek belőle. Ajánljuk kenyerek, pizzák, és egyéb péktermékekhez (kifli, baguette, zsemle stb).
Grana Antico
1 350 Ft
Egységár: 2 700 Ft/kg
Kedvencekhez
Ajánlom
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Kenyérsütési útmutató
Részletek

Szénhidrátcsökkentett ősi gabona kenyér

 

Kényelmesen elkészíthető, ropogós héjú, alacsonyabb szénhidráttartalmú, finom kenyeret varázsolhatsz Te is az asztalodra, ha kipróbálod az új termékünket.

A sütőkeverék tartalma:

  • 450 g teljes őrlésű liszt (alakor*, tönke*, tönköly*)
  • Alakor sütőferment* (Alakor liszt*, indító kultúrák)
  • tengeri só
  • útifűmaghéj*

*Ellenőrzött biogazdálkodásból

Glutént tartalmaz • Vegán • Laktózmentes • GMO mentes
Jól lezárva, száraz és hűvös helyen tárolandó!

Nettó súly: 500g

Átlagos tápérték 100 g termékben

Energia
Zsír
– amelyből telített zsírsavak
Szénhidrát
– amelyből cukrok
Rost
Fehérje
743 kJ (176 kcal)
1,7 g
0,3 g
29,8 g
0,7 g
6,4 g
7,2 g
1,18 g

VTSZ/SZJ: 11029090
Áfa: 27%

Adatok
Vonalkód

A termék EAN vonalkódja.

5999862236212
GTIN

A termékeken lévő egyedi vonalkód.

5999862236212
Raktárkészlet
1 db
Cikkszám
014
Tömeg
500 g/db
Kenyérsütési útmutató

 


Sütőkeverékünk mindent tartalmaz, amire szükség van ősi gabona kenyerek sütéséhez. Mindössze vizet kell hozzáadni a keverékhez.

A sütőkeverékből lehet élesztő alapú vagy fermentációs eljáráson alapuló kenyeret is sütni. Az élesztős gyors eljárásnál mindössze 5 percig kell dagasztani és 40 percig keleszteni.

Ha kovászos kenyér a cél, akkor 24 órán át tartó tejsav alapú fermentálási eljárással is lehet kenyeret sütni, ugyanis szárított fermentet is tartalmaz a csomag.

Miután kelni hagytad a tésztát egy tálban 4 órán keresztül, vagy 24 órán át, helyezd azt a sütőformába, és hagyd állni 15 percen keresztül. Ezután 180 °C-on süsd 60 percen keresztül, és kész is van a saját ősi gabona kenyered.

 

Jó étvágyat kívánunk!

Webáruház készítés
izzypay_hu