Ősi gabona sütőkeverék, világosbarna 500g BIO

Raktárkészlet: 1 db
Ősi gabona sütőkeverék, világosbarna 500g BIO
Ősi gabona sütőkeverék, világosbarna 500g BIO
Ősi gabona sütőkeverék, világosbarna 500g BIO
Ősi gabona sütőkeverék, világosbarna 500g BIO

Ha a teljes kiőrlésű és a fehér lisztek közötti típusokat kedveled, ez lesz a Te keveréked! Nagy részben fehér alakort tartalmaz, amit teljes kiőrlésű tönke és tönkölylisztek tesznek igazán különleges ízvilágúvá! Ajánljuk kenyerekhez, kiflihez, baguetthez, pizzához, de finom ropogós pogácsa is készíthető belőle!

Grana Antico
1 150 Ft
Egységár: 2 300 Ft/kg
Kedvencekhez
Ajánlom
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Kenyérsütési útmutató
Részletek

A sütőkeverék tartalma:

  • 450 g lisztkeverék (tönköly*, tönke*, alakor*)
  • Alakor sütőferment* (Alakor liszt*, indító kultúrák)
  • tengeri só
  • útifűmaghéj*

*Ellenőrzött biogazdálkodásból

Glutént tartalmaz • Vegán • Laktózmentes • GMO mentes
Jól lezárva, száraz és hűvös helyen tárolandó!

Nettó súly: 500g

Átlagos tápérték 100 g termékben

Energia
Zsír
– amelyből telített zsírsavak
Szénhidrát
– amelyből cukrok
Rost
Fehérje
816 kJ (193 kcal)
1,4 g
0,3 g
34,8 g
0,8 g
4,1 g
8,2 g
1,23 g

VTSZ/SZJ: 11029090
Áfa: 27%

Adatok
Vonalkód

A termék EAN vonalkódja.

5999862236205
GTIN

A termékeken lévő egyedi vonalkód.

5999862236205
Raktárkészlet
1 db
Cikkszám
013
Tömeg
500 g/db
Kenyérsütési útmutató

 


Sütőkeverékünk mindent tartalmaz, amire szükség van ősi gabona kenyerek sütéséhez. Mindössze vizet kell hozzáadni a keverékhez.

A sütőkeverékből lehet élesztő alapú vagy fermentációs eljáráson alapuló kenyeret is sütni. Az élesztős gyors eljárásnál mindössze 5 percig kell dagasztani és 40 percig keleszteni.

Ha kovászos kenyér a cél, akkor 24 órán át tartó tejsav alapú fermentálási eljárással is lehet kenyeret sütni, ugyanis szárított fermentet is tartalmaz a csomag.

Miután kelni hagytad a tésztát egy tálban 4 órán keresztül, vagy 24 órán át, helyezd azt a sütőformába, és hagyd állni 15 percen keresztül. Ezután 180 °C-on süsd 60 percen keresztül, és kész is van a saját ősi gabona kenyered.

 

Jó étvágyat kívánunk!

Webáruház készítés
izzypay_hu