Tönköly sütőkeverék, világos 400g BIO (Dobozos)

Raktárkészlet: 1 db
Tönköly sütőkeverék, világos 400g BIO (Dobozos)
Tönköly sütőkeverék, világos 400g BIO (Dobozos)
Tönköly sütőkeverék, világos 400g BIO (Dobozos)
Tönköly sütőkeverék, világos 400g BIO (Dobozos)

Ízvilágában és felhasználásában a tönkölyliszt áll a legközelebb a klasszikus kenyérlisztekhez. Nem végeztek rajta génmódosítást, nem érte sem vegyszer, sem műtrágya. A tönköly sütőkeverékből készült kenyérnek kellemes diós zamata van.

Grana Antico
1 600 Ft
Egységár: 4 000 Ft/kg
Kedvencekhez
Ajánlom
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Kenyérsütési útmutató
Részletek

 

1 darab kb. 750 g-os kenyér sütéséhez

Csomag tartalma:

  • 1 sütőkeverék (350 g)
  • 1 indítókultúra (50 g)

Összetétel:

  • Sütőkeverék: BIO világos Tönkölyliszt*, útifűmaghéj*, tengeri só
  • Indítókultúra: Alakor Ferment Koncentrátum (tejsavbaktérium által fermentált teljes őrlésű Alakor liszt*), száraz élesztő

*Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból

Glutént tartalmaz • GMO mentes
Jól lezárva, száraz és hűvös helyen tárolandó!

Nettó súly: 400 g

 

Átlagos tápérték 100 g termékben

Energia
Zsír
– amelyből telített zsírsavak
Szénhidrát
– amelyből cukrok
Rost
Fehérje
891 kJ (211 kcal)
1,3 g
0,24 g
39,6 g
0,39 g
3,6 g
8,3 g
1,24 g

 

 

Adatok
Vonalkód

A termék EAN vonalkódja.

5999862236007
Áfa kategória

A termék Áfa törvény szerinti besorolása.

27%
VTSZ

A termék vámtarifaszáma.

11 029 090
Raktárkészlet
1 db
Cikkszám
095
Tömeg
400 g/db
Kenyérsütési útmutató

 


Sütőkeverékünk mindent tartalmaz, amire szükség van ősi gabona kenyerek sütéséhez. Mindössze vizet kell hozzáadni a keverékhez.

A sütőkeverékből lehet élesztő alapú vagy fermentációs eljáráson alapuló kenyeret is sütni. Az élesztős gyors eljárásnál mindössze 5 percig kell dagasztani és 40 percig keleszteni.

Ha kovászos kenyér a cél, akkor 24 órán át tartó tejsav alapú fermentálási eljárással is lehet kenyeret sütni, ugyanis szárított fermentet is tartalmaz a csomag.

Miután kelni hagytad a tésztát egy tálban 4 órán keresztül, vagy 24 órán át, helyezd azt a sütőformába, és hagyd állni 15 percen keresztül. Ezután 180 °C-on süsd 60 percen keresztül, és kész is van a saját ősi gabona kenyered.

 

Jó étvágyat kívánunk!

Webáruház készítés
izzypay_hu