Alakor sütőkeverék, teljes őrlésű 450g BIO

Raktárkészlet: 0 db
Alakor sütőkeverék, teljes őrlésű 450g BIO
Alakor sütőkeverék, teljes őrlésű 450g BIO
Alakor sütőkeverék, teljes őrlésű 450g BIO
Alakor sütőkeverék, teljes őrlésű 450g BIO

Sütőkeverékünkhöz ősi Alakor gabonát használunk, mely az első, emberek által termesztett kalászos növény. Nem végeztek rajta génmódosítást, nem érte sem vegyszer, sem műtrágya. Ritka és értékes alapanyag. Az Alakor Sütőkeverékből készült kenyér pedig igazán különleges ízélményt nyújt.

Grana Antico
2 800 Ft
Egységár: 6 222 Ft/kg
Nincs raktáron
Kedvencekhez
Ajánlom
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Kenyérsütési útmutató
Részletek

 

1 darab kb. 800 g-os kenyér sütéséhez

A csomag tartalma:

  • 1 sütőkeverék (400 g)
  • 1 indítókultúra (50 g)

Összetétel:

  • Sütőkeverék: BIO teljes őrlésű Alakor liszt*, száraz élesztő, útifűmaghéj*, tengeri só
  • Indítókultúra: Alakor Ferment Koncentrátum (tejsavbaktériumok által fermentált teljes őrlésű alakor liszt*)

*Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból

Glutént tartalmaz • GMO mentes
Jól lezárva, száraz és hűvös helyen tárolandó!

Nettó súly: 450g

 

Átlagos tápérték 100 g termékben

Energia
Zsír
– amelyből telített zsírsavak
Szénhidrát
– amelyből cukrok
Rost
Fehérje
979 kJ (232 kcal)
2 g
0,32 g
40,8 g
1,4 g
6 g
9,6 g
1,16 g

 

 

Adatok
Vonalkód

A termék EAN vonalkódja.

5999862236038
Áfa kategória

A termék Áfa törvény szerinti besorolása.

27%
VTSZ

A termék vámtarifaszáma.

11 029 090
Raktárkészlet
0 db
Cikkszám
092
Tömeg
450 g/db
Kenyérsütési útmutató

 


Sütőkeverékünk mindent tartalmaz, amire szükség van ősi gabona kenyerek sütéséhez. Mindössze vizet kell hozzáadni a keverékhez.

A sütőkeverékből lehet élesztő alapú vagy fermentációs eljáráson alapuló kenyeret is sütni. Az élesztős gyors eljárásnál mindössze 5 percig kell dagasztani és 40 percig keleszteni.

Ha kovászos kenyér a cél, akkor 24 órán át tartó tejsav alapú fermentálási eljárással is lehet kenyeret sütni, ugyanis szárított fermentet is tartalmaz a csomag.

Miután kelni hagytad a tésztát egy tálban 4 órán keresztül, vagy 24 órán át, helyezd azt a sütőformába, és hagyd állni 15 percen keresztül. Ezután 180 °C-on süsd 60 percen keresztül, és kész is van a saját ősi gabona kenyered.

 

Jó étvágyat kívánunk!

Webáruház készítés
izzypay_hu